Aanstaande zondag komt kinderboekenschrijver Paul van Loon met zijn nieuwe voorstelling 'De Griezelbus on tour' naar de Voorste Venne in Drunen. Foto: Annemieke van der Togt
Aanstaande zondag komt kinderboekenschrijver Paul van Loon met zijn nieuwe voorstelling 'De Griezelbus on tour' naar de Voorste Venne in Drunen. Foto: Annemieke van der Togt (Foto: Annemieke van der Togt)

Met KindPas gratis naar 'De Griezelbus on tour'

  Cultuur

Kinderen uit de gemeente Heusden in het bezit van de KindPas kunnen aanstaande zondag gratis naar de voorstelling De Griezelbus on tour van Paul van Loon in De Voorste Venne in Drunen. Dit betreft een gezamenlijke actie van Stichting Leergeld Heusden en het cultureel centrum.

DRUNEN - Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, samen dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een handtekening scoren voor in je boek. Het kan allemaal bij De Griezelbus on tour.

Ga mee op reis

In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon jou samen met zijn band Andere Snuiters mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens.

Kom als je durft

Kinderen met een KindPas die deze voorstelling willen bijwonen, hoeven van tevoren niet te reserveren. Kom gewoon… als je durft tenminste! Vergeet niet de KindPas mee te nemen naar de Voorste Venne in Drunen op zondagmiddag 22 september. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Meer berichten