Een collage van de foto's die momenteel in de Trouwzaal te bewonderen zijn. Het thema van de expositie is 'Plekken van Plezier'.
Een collage van de foto's die momenteel in de Trouwzaal te bewonderen zijn. Het thema van de expositie is 'Plekken van Plezier'. (Foto: )

Open Monumentendag met als thema 'Plekken van Plezier'

  Cultuur

Het komende weekeinde - op zaterdag 14 en zondag 15 september - is het Open Monumentendag in heel Nederland met dit jaar als thema 'Plekken van Plezier'.

HEUSDEN - Tijdens dit weekend kunnen bezoekers in de hal van het Bezoekerscentrum aan de Pelsestraat 17 in Heusden prachtige filmposters bewonderen van films die eind jaren '50 en begin jaren '60 werden vertoond in het dorpshuis van Meeuwen. Ook is er een film te zien over land en water als vermaak in de gemeente Waalwijk.

Fototentoonstelling

In de Trouwzaal zijn vanaf 1 september van dit jaar acht uitvergrotingen van foto's uit de gemeenten Altena, Heusden en Waalwijk tentoongesteld die te maken hebben met het thema 'Plekken van Plezier'. Benieuwd? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen tijdens de openingsuren van het Toeristisch Informatiepunt aan de Pelsestraat 17 in Heusden, dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten