Aarón Ormaza Vera begon op jonge leeftijd met piano spelen. Deze kanjer komt naar Utopia Klassiek met een boeiend muziekprogramma.
Aarón Ormaza Vera begon op jonge leeftijd met piano spelen. Deze kanjer komt naar Utopia Klassiek met een boeiend muziekprogramma. (Foto: )

Koffieconcert in Utopia met jong talent

  Cultuur

Op zondag 26 mei om 11.00 uur is er weer een koffieconcert in De Voorste Venne aan het Anton Pieckplein in Drunen. De zaal is vanaf 10.30 uur geopend.

DRUNEN - Het maandelijks ontmoetingspunt in Utopia Klassiek is een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod en een uitstekende invulling van de zondagochtend! Dit keer treedt voor u op Aaron Ormaza Vera aan de piano. Amaya Gergin verzorgt de prelude, eveneens aan de piano. De presentatie is in vertrouwde handen van Laurent Postma.
Iedereen is van harte welkom. Entree kost 12,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en programmablad. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.podia-klassiek.nl. Dit concert is het op één na laatste concert van dit seizoen. Op de laatste zondag van juni wordt de serie afgesloten met een concert van de 3 prijswinnaars van dit seizoen.

Meer berichten