In de nieuwe theatercursus voor volwassenen ga je samenspelen en leer je geloofwaardige karakters en emoties neer te zetten.
In de nieuwe theatercursus voor volwassenen ga je samenspelen en leer je geloofwaardige karakters en emoties neer te zetten. (Foto: )

Nieuwe theatercursus voor volwassenen (18+)

  Cultuur

Het voorjaar is dan eindelijk begonnen! Tegelijk met het mooie weer starten er een hoop nieuwe workshops en cursussen bij het Pieck.

DRUNEN - Zo start er een theatercursus voor volwassenen op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Een cursus waarin je gaat improviseren en samenspelen en waarin je leert geloofwaardige karakters en emoties neer te zetten. Door de combinatie van techniek en spelplezier kunnen zowel ervaren spelers als beginners zich aanmelden. Ook starten er nieuwe kinder-theatercursussen op vrijdag in Drunen. Op maandag en woensdag kun je meedoen aan gratis proeflessen dans. Mocht je het zo leuk vinden dat je mee wilt doen, dan is het mogelijk in een nieuwe groep te starten, of in te stromen bij een bestaande groep. Na de meivakantie krijgt ook de cursus edelsmeden een vervolg. Vanaf 7 mei start er een cyclus van 5 lessen waarbij vormgeving en techniek de meeste aandacht krijgen. Ook de cursus leer bewerken krijgt een vervolg. Interesse? Meld je aan als geïnteresseerd en je wordt op de hoogte gehouden! Meer informatie over het cursusaanbod: www.hetpieck.nl, mail naar info@hetpieck.nl, of bel met 0416-320500.

Meer berichten