Het duo Billy & Bloomfish is op woensdagavond 24 april te gast tijdens een nieuwe editie van 'Roots in Heusden' bij Brasserie Ons Gheluk aan de Vismarkt in Heusden.
Het duo Billy & Bloomfish is op woensdagavond 24 april te gast tijdens een nieuwe editie van 'Roots in Heusden' bij Brasserie Ons Gheluk aan de Vismarkt in Heusden. (Foto: )

Billy & Bloomfish te gast in Heusden

  Cultuur

Op uit uitnodiging van Roots in Heusden komt het duo Billy & Bloomfish op woensdagavond 24 april met een spraakmakend optreden naar de vesting. Kathleen bespeelt de akoestische gitaar. Pascale bestiert naast resonatorgitaar de ruan. Dit is een Chinese mandoline.

HEUSDEN - Jarenlang zijn Kathleen en Pascale al in diverse muzikale projecten actief. Als duo vonden ze elkaar enkele jaren geleden. Hun tweede en meest recente album is getiteld 'Happy Incomplete'. Dit album vertelt hun persoonlijk verhaal. Dit doen ze in een avontuurlijke muzikale trip, waarbij de grenzen van blues, country blues en folk worden afgetast. Op het album staat ook een cover van Tony Joe White: "Out of the Rain". Verder bestaat het inspirerende album uit eigen, boeiend en levendig geschreven songs. Het concert in Heusden is het meervoud van samenzang en samenspel. Twee prachtige en krachtige stemmen die elkaar raken. Verder laten ze elkaar weer los, zoals golven over golven. Dit in een zee van rauwe puurheid. Als je je ogen in Heusden sluit, is het net of je met hart en ziel op hun muzikale trip wordt meegenomen. De dames spelen op een zodanige manier dat het plezier en de passie er vanaf spat. En dat 'zomaar' in Heusden! Het optreden van Billy & Bloomfish is op woensdag 24 april bij Brasserie Ons Gheluk aan de Vismarkt 9. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten: 15 euro. Reserveren: ravelijnheusden.nl.

Meer berichten