Danielle Daoukayeva (viool) & Gulmira Issabekova (piano) komen naar Utopia Klassiek met een boeiend muziekprogramma.
Danielle Daoukayeva (viool) & Gulmira Issabekova (piano) komen naar Utopia Klassiek met een boeiend muziekprogramma.

Utopia Klassiek in de Voorste Venne

  Cultuur

Jong toptalent musiceert iedere laatste zondag van de maand in de Voorste Venne aan het Anton Pieckplein 71 in Drunen. Zondag 28 april vanaf 11.00 uur is het de beurt aan het duo Danielle Daoukayeva (viool) & Gulmira Issabekova (piano). De prelude wordt verzorgd door Victor Su en de presentatie is in handen van Laurent Postma.

DRUNEN - Danielle Daoukayeva is geboren in Amersfoort en volgde een Masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij won al vele prijzen, is concertmeester bij diverse orkesten en verzorgt ook soloconcerten met orkest! Gulmira Issabekova is geboren in Kazhakhstan en studeert klassieke piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Beide musici komen naar Utopia Klassiek met een boeiend muziekprogramma.
Het maandelijks ontmoetingspunt in Utopia Klassiek is een welkome verrijking van het regionale cultuuraanbod. Voor Heusden en wijde omgeving een fantastisch initiatief en uitstekende invulling van de zondagochtend! De zaal is vanaf 10.30 uur geopend en de entree bedraagt 12,50 euro inclusief koffie/thee en programmablad. Reserveren kan door een mailtje met concertdatum en het aantal gewenste plaatsen te mailen naar naar kassa@devoorstevenne.nl, of bel met 0416-374478.

Meer berichten