Singer-songwriter Elrieke van Gelderen is op zondag 24 maart te gast in de Cultuurtoren van Mariënkroon in Nieuwskuijk. Foto: Walter Goyen
Singer-songwriter Elrieke van Gelderen is op zondag 24 maart te gast in de Cultuurtoren van Mariënkroon in Nieuwskuijk. Foto: Walter Goyen (Foto: Walter Goyen)

Optreden Elrieke van Gelderen in Cultuurtoren

  Cultuur

Op zondag 24 maart om 14.00 uur treedt Elrieke van Gelderen op in de Cultuurtoren van Mariënkroon in Nieuwkuijk. Op uitnodiging van de culturele stichting Honsoirde laat de singer-songwriter de eerste zondagmiddag van de lente in de kapel van zich horen.

NIEUWKUIJK - Tijdens het concert maakt ze het publiek deelgenoot van haar persoonlijke thema's. Het gaat hierbij onder andere om jezelf te herontdekken, de worsteling van veranderingen en vooral de liefde. Deze onderwerpen komen voort uit haar ervaring en zelfreflectie die voor veel bezoekers herkenbaar zullen zijn. Het is bekend: wanneer Elrieke met haar uitgesproken presentatie eenmaal losgaat, is er geen houden meer aan. Met haar gevarieerde stem etaleert ze een breed palet van de regenboog. Van uitbundig, intens, sfeervol, tot rauw. Elrieke staat bekend als een veelzijdig artieste die de gewijde grond van de abdij een beetje gaat verstoren. Hierbij gaat ze de diepte in waarbij ze muzikaal de akkers omploegt. Dit om het daarna op menselijke maat weer bij te harken. Naast haar stem gaat het om de sfeer met herkenbare rock/pop en countryelementen. Met haar sound en covers in Amerikaans temperament, maakte ze met succes een tournee in onder andere Groot-Brittannië. Elrieke is een gewaardeerd artiest die met veel plezier naar Nieuwkuijk komt. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Kaartverkoop en meer info: www.honsoirde.nl.

Meer berichten