Bent u kunstenaar en heeft u interesse om uw werk te exposeren? Meld u dan snel aan voor de Route van de Kunst 2019.
Bent u kunstenaar en heeft u interesse om uw werk te exposeren? Meld u dan snel aan voor de Route van de Kunst 2019. (Foto: )

Deelnemen aan de Route van de Kunst 2019

  Cultuur

Op 1e en 2e Pinksterdag 2019 - zondag 9 en maandag 10 juni - wordt voor de twaalfde keer de Route van de Kunst georganiseerd. De Route van de Kunst heeft zijn bestaansrecht inmiddels duidelijk bewezen en een vaste plaats verworven op de culturele agenda. Een route langs de ateliers van kunstenaars in Drunen, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Vlijmen.

REGIO - Bent u kunstenaar en heeft u interesse om uw werk te exposeren? Als u woont en/of uw atelier/galerie heeft in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg of Vlijmen, kunt u zich nog de hele maand november aanmelden via het aanmeldformulier op www.routevandekunst.nl.

Direct na de sluitingsdatum bekijkt een speciale commissie alle aanmeldingen. Aan de hand van 6 tot 10 door u meegestuurde foto's van recent of te exposeren werk, wordt een selectie gemaakt van kunstenaars die mogen deelnemen. Hierbij wordt vooral gekeken naar de kwaliteit van het werk en naar de diversiteit van de te exposeren kunstwerken binnen de gehele Route. Eerdere deelname aan de Route van de Kunst is geen garantie voor deelname aan een volgende editie. Het is de bedoeling dat deelnemende kunstenaars beide Routedagen op locatie aanwezig zijn om persoonlijk hun werk te kunnen toelichten. Voor meer informatie over procedure en voorwaarden: www.routevandekunst.nl.

Meer berichten