Het Dickensfestijn Drunen is op zoek naar Dickens figuranten! Meld je snel aan via figuranten.dickensfestijn@gmail.com, of op 06-20207292.
Het Dickensfestijn Drunen is op zoek naar Dickens figuranten! Meld je snel aan via figuranten.dickensfestijn@gmail.com, of op 06-20207292. (Foto: )

Figuranten gezocht voor Dickensfestijn Drunen

  Cultuur

Wil jij deel uitmaken van het Dickensfestijn Drunen op zaterdag 15 en zondag 16 december? Geef je dan op als figurant en kruip in de huid van een Dickens personage!

DRUNEN - Samen met het team van toneelvereniging ONA laten de figuranten vele karakters van Charles Dickens tot leven komen tijdens het leukste winterevenement van Brabant! Je krijgt een mooie rol. Ook als je wilt flaneren als keurige dame of heer met hoge hoed, ben je van harte welkom. Voor elke leeftijd is er een passend personage. Kortom, de organisatie van het Dickensfestijn is op zoek naar (oud)toneelspelers, figuranten en enthousiaste acteurs en actrices. Wil jij ook schitteren tijdens de komende editie van Dickens By Night en het Dickensfestijn Drunen, geef je dan snel op via figuranten.dickensfestijn@gmail.com, of bel met Hannie van Spijk op 06-20207292. Aanmelden kan nog tot 25 november.

Meer berichten