Theatergroep Jongeren Gevorderden van Kunstencentrum Waalwijk heeft opnieuw de juryprijs van het Waalwijks Theater Festival gewonnen. Foto: Henk van de Rijke
Theatergroep Jongeren Gevorderden van Kunstencentrum Waalwijk heeft opnieuw de juryprijs van het Waalwijks Theater Festival gewonnen. Foto: Henk van de Rijke (Foto: Henk van de Rijke)

O.N.S. Jeugdtoneel wint publieksprijs Theater Festival Waalwijk

  Cultuur

Voor het tweede jaar op rij heeft Theatergroep Jongeren Gevorderden onder leiding van Lies de Kort van Kunstencentrum Waalwijk de juryprijs van het Waalwijks Theater Festival gewonnen. Het winnende stuk is nogmaals te zien tijdens het Acting Out festival op zondag 17 juni in Den Bolder in Waspik. Dit festival is onderdeel van het Halve Zolen Festival. De publiekprijs ging naar O.N.S. Jeugdtoneel uit Drunen.

WAALWIJK - Tijdens het Waalwijks Theater Festival speelden jonge regionale talenten van vier Brabantse toneelverenigingen een éénakter van 30 minuten. De verenigingen die dit jaar mee deden waren O.N.S. Jeugdtoneel uit Drunen, OOG uit Waalwijk, DraMarij Theatermakerij uit Kaatsheuvel en Kunstencentrum Waalwijk.

Meer berichten