Op zaterdag 26 mei om 14.30 uur is de dubbelvoorstelling ‘ZOOLEPH/PLOTSKLAPS’ te zien..
Op zaterdag 26 mei om 14.30 uur is de dubbelvoorstelling ‘ZOOLEPH/PLOTSKLAPS’ te zien..

Voorstellingen kinder- en jeugdtheatergroepen de Aleph

  Cultuur

De kinder- en jongerentheatergroepen van Centrum voor de Kunsten de Aleph spelen op zaterdag 26 mei maar liefst drie prachtige voorstellingen in 't Rad aan de Kerkstraat 39 in Elshout.

ELSHOUT - 's Middags om 14.30 uur is eerst de dubbelvoorstelling 'ZOOLEPH/PLOTSKLAPS' te zien, waarin de twee kindertheatergroepen met veel enthousiasme voor u zullen spelen. Net als eerdere jaren belooft het een verrassende, eigenwijze voorstelling te worden. Deze bestaat uit ingrediënten die de kinderen zelf bedacht hebben en die door hun docente Sietske Oosthout vakkundig tot een voorstelling zijn geregisseerd.

Om 19.30 uur is het de beurt aan de jongerentheatergroep van de Aleph. 'SNORRO', een bewerking van het gelijknamige originele stuk van theater Rotterdam, wordt met veel plezier en temperament gespeeld door Sanne, Amber, Julian, Nina, Arwen, Manon, Noesjka, en Lisa. De regie en bewerking is gedaan door Marjolein Mostert, docente van de jongerentheatergroep.

Kaarten voor zowel de middag- als de avondvoorstelling kosten 5 euro per stuk en zijn nog te reserveren via info@de-aleph.nl. Vermeld in je mail duidelijk voor welke voorstelling u kaarten wenst te reserveren. Een kopje koffie of thee zit natuurlijk bij de toegangsprijs inbegrepen. Let op: in 't Rad is pinnen niet mogelijk!

Kijk voor aanvullende info over de Aleph op de website: www.de-aleph.nl.

Meer berichten