Aanstaande vrijdag en zaterdag is de zevende editie van Theater tussen de Schuifdeuren.
Aanstaande vrijdag en zaterdag is de zevende editie van Theater tussen de Schuifdeuren.

Twee dagen lang Theater tussen de Schuifdeuren

  Cultuur

Alweer voor het zevende jaar brengt Theater tussen de Schuifdeuren cabaret, toneel en muziek in de vestinghuiskamers. Dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om voor beide dagen gelijkwaardige programma's te presenteren. De locaties blijven nog even geheim.

HEUSDEN - U kunt er zeker van zijn dat u als bezoeker van Theater tussen de Schuifdeuren het echte huiskamer-theater-gevoel (wederom) zult ondergaan. Op die manier kunt u van even unieke als intieme optredens genieten en bovendien kennis maken met de (andere) bewoners uit Heusden en omgeving. En zeg nu zelf: Wat is er nu leuker dan gluren bij de buren? Een aantal artiesten van Theater tussen de Schuifdeuren heeft prijzen weggesleept op verschillende cabaretfestivals. Sommigen hebben een eigen theatershow waarmee ze in het hele land optreden. Anderen behoren tot het aanstormend talent, dat nog een plaatsje in de theaterwereld moet veroveren.

Zaterdag uitverkocht

Kaarten voor zaterdag 14 april zijn uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor vrijdag 13 april. Voor 27,50 euro zit u eerste rang! Een Vriend van de Gouverneur betaalt 22,50 euro voor het eerste kaartje. Losse verkoop bij Berg & Braam aan de Nieuwstraat 7 in Heusden, of online via www.theatertussendeschuifdeuren.nl. Op de website kun je ook terecht voor het hele programma.

Meer berichten