Tijdens de Kinderbubbel van deze maand maak je zelf een gelukshanger.
Tijdens de Kinderbubbel van deze maand maak je zelf een gelukshanger.

Nieuwe Aleph-Kinderbubbel op vrijdag 13 april

  Cultuur

Elke tweede vrijdag van de maand presenteert de Aleph een kinderbubbel. Dit is een gratis workshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit de gemeente Heusden. Omdat de workshop inhoudelijk steeds weer anders is, is het een mooie gelegenheid te ontdekken wat je leuk vindt en misschien wel vaker zou willen doen.

DRUNEN - Vrijdag 13 april begeleidt Marianne van Heeswijk je in het maken van een gelukshanger. Allerlei tweedehands spulletjes die geluk brengen - of gewoon heel mooi zijn - worden tot een draagbaar klein kunstwerkje geknutseld. Je mag ook zelf kleine spulletjes meenemen. Denk aan stenen, schelpen, lego of ander klein materiaal. De kinderbubbel wordt gehouden van 16.15 tot 17.15 uur bij de Aleph aan de Grotestraat 65 in Drunen.
Marianne is ook één van de docenten die een workshop geeft op de Kunst-Dropping op vrijdag 13 april. Onder het mom 'Als de leraren staken gaan wij kunst maken' biedt de Aleph een dag met workshops voor basisschoolleerlingen die graag creatief hun handen uit de mouwen steken. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij, opgeven voor deze dag is noodzakelijk!

Meer berichten