Meld je snel aan voor één van de twee - of beide - Lente-Kunst-Droppingen bij Centrum voor de Kunsten de Aleph aan de Grotestraat 65 in Drunen. Deelname kost 25 euro per deelnemer.
Meld je snel aan voor één van de twee - of beide - Lente-Kunst-Droppingen bij Centrum voor de Kunsten de Aleph aan de Grotestraat 65 in Drunen. Deelname kost 25 euro per deelnemer.

Lente-Kunst-Dropping bij de Aleph

  Cultuur

De Kunst-Droppingen die de Aleph organiseerde toen de leraren staakten waren een groot succes. Natuurlijk omdat het een mooi alternatief is voor ouders die hun kinderen willen onderbrengen als school wegvalt, maar ook omdat het fijn is om je een hele dag met kunst bezig te houden! Goed nieuws: Er staan maar liefst twee extra Kuns-Droppingen gepland!

DRUNEN - In de meivakantie, op dinsdag 24 april, staat een speciale Lente Kunst-Dropping op het programma. Daar is na het besluit van de leraren uit het basisonderwijs om hun werk een dag neer te leggen nog een extra dag bijgekomen. Ook op vrijdag 13 april staat er een Kunst-Dropping gepland. De Aleph biedt met de Kunst-Dropping een dag vol kunstzinnige activiteiten speciaal voor die kinderen die niets liever doen dan creatief bezig zijn. Dat betekent een dag gevuld met lessen dans, digitale technieken, muziek, theater en beeldend zoals ruimtelijk werken, tekenen en schilderen. Kunstvakdocenten staan klaar om een hele dag kunstzinnige activiteiten aan te bieden die je verrassen, uitdagen, prikkelen en enthousiasmeren! Deze keer is er ook aan de kleinere kinderen gedacht en een speciaal programma voor de kleuters vormgegeven. Kinderen uit groep 1 en 2 gaan een hele ochtend ontdekken en fantaseren met theater, dans, muziek en beeldende kunst.
Hoe gaat zo'n Kunst-Dropping in zijn werk? Om 08.30 uur gaan de deuren van de Aleph open. Om 08.45 is er een gezamenlijke opening van de dag om vervolgens om 09.00 uur met het workshop programma te beginnen. De kunstvakdocenten staan klaar om met kleine groepjes lekker aan de slag te gaan! Met jouw groepje ga je steeds naar een andere workshop, in de pauze's zie je ook de andere kinderen weer. Tussen 15.30 en 16.00 uur kunnen de kinderen opgehaald worden met uitzondering van de kleuters, die mogen om 12.00 uur worden opgehaald. Voor iets te drinken en een tussendoortje zorgt de Aleph, je lunch mag je zelf meenemen. Snoep en geld mag niet meegenomen worden. Durf jij het avontuur aan? Schrijf je dan snel in via info@de-aleph.nl.

Aanmelden

Inschrijven voor de Kunst-Dropping op vrijdag 13 en/of dinsdag 24 april kan via info@de-aleph.nl. De Kunst-Dropping dag kost 25 euro per leerling en gaat door met minimaal 20 inschrijvingen. De speciale kleuterochtend kost 12,50 euro en gaat door bij 8 aanmeldingen. Vermeld op welke school en in welke groep je zit, dan zorgt de Aleph dat klasgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes bij elkaar komen te zitten.

Meer berichten