Aanstaande vrijdag kun je bij de Aleph in Drunen terecht voor een nieuwe editie van de kinderbubbel.
Aanstaande vrijdag kun je bij de Aleph in Drunen terecht voor een nieuwe editie van de kinderbubbel.

Kinderbubbel en opening expositie kinderatelier

  Cultuur

Op vrijdag 9 maart van 16.15 tot 17.15 uur is er weer een nieuwe kinderbubbel bij Centrum voor de Kunsten de Aleph; een gratis te volgen workshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Saskia van Oversteeg begeleidt je in deze workshop tekenen. Niet op papier, maar op de IPad!

DRUNEN - Naar aanleiding van het prachtige kinderboek 'Op de boerderij' van Annie M. G. Schmidt ga je tijdens deze editie van de kinderbubbel zelf dierentekeningen maken op de IPad, waarbij je natuurlijk genoeg technische uitleg en voorbeelden krijgt om vervolgens zelf aan de slag te kunnen gaan. Niet alleen heel leuk dus, maar ook uiterst leerzaam!

Opening expositie
Bovendien worden de werken onderdeel van de expositie die dezelfde middag wordt geopend! Om 17.30 vindt er in de Aleph namelijk een feestelijke opening plaats waarbij cursiste Sofia Nadzharyan én het Aleph koor voor u zullen zingen. In deze nieuwe expositie staat werk uit het kinderatelier centraal. Het kinderatelier werkt op woensdagmiddag onder leiding van docente Eva de Man. In deze lessen ligt het accent hoofdzakelijk op tekenen en schilderen en wordt er zo nu en dan een uitstapje gemaakt naar andere technieken. Kom gewoon eens kijken en meedoen, het is Allemaal Aleph!
Kijk voor meer informatie over Centrum voor de Kunsten de Aleph op www.de-aleph.nl.

Meer berichten
Shopbox