Jeugdtheatergroep TAK speelt op zondag 11 maart de licht absurdistische voorstelling 'Zijn er nog vragen?'.
Jeugdtheatergroep TAK speelt op zondag 11 maart de licht absurdistische voorstelling 'Zijn er nog vragen?'.

Allereerste voorstelling Jeugdtheatergroep TAK

  Cultuur

Op zondagmiddag 11 maart zet de nieuwe jeugdtheatergroep TAK (Toneel@Kuijk) in Café-Zaal D'n Bork aan de Nieuwkuijksestraat 139 in Nieuwkuijk haar allereerste toneelproductie op de planken: 'Zijn er nog vragen?'.

NIEUWKUIJK - Deze licht absurdistische voorstelling, gespeeld door 4 jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar, laat ons de hulpeloosheid van twee kinderen en hun in verwarring verkerende moeder zien, nu hun vader er niet meer is. Door onverwacht bezoek lijkt er na maanden toch een opening te ontstaan voor verwerking van dit verlies. Een voorstelling over volwassen onderwerpen als de dood, eenzaamheid en rouw. Gelukkig zorgt een flinke vleug humor en relativering die kinderen eigen is, voor een goede verteerbaarheid. Hierdoor is het een voorstelling voor jong (8+) en oud(104-).
Jeugdtheatergroep TAK is gestart in augustus 2017 met als doel jongeren kennis te laten maken met niet alledaags theater. Onder leiding van een aantal enthousiaste leden van Toneelgroep KAT (Kuijks Amateurtoneel) werkte de huidige groep zes maanden gedreven en met veel plezier aan deze productie. De voorstelling begint om 15.00 uur. De zaal open vanaf 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro. Reserveren via Whatsapp (06-46255696), óf voor aanvang aan de zaal. Let op: het is niet mogelijk te pinnen! Voor meer info bellen met Hariette Pijnenborgh op 06-46255696, of kijk op www.facebook.com/TAKTONEEL/.

Meer berichten
Shopbox