"Ik krijg een kick van de interactie met de mensen, te zien dat zij dansen en genieten", aldus Paul Maurix.
"Ik krijg een kick van de interactie met de mensen, te zien dat zij dansen en genieten", aldus Paul Maurix.

Unne Oawerwetse 30+ Carnavalsavond

  Cultuur

Op zaterdag 10 februari presenteert www.lets-party.eu in de Remise in Drunen 'unne Oawerwetse gezellige carnaval' voor alle carnavalsliefhebbers van 30 jaar en ouder. Het is de alweer de zesde keer dat DJ Paul, die in 2016 zijn 40ste jaar als DJ mocht vieren, een carnavalsfeest voor deze doelgroep organiseert.

DRUNEN - "Deze doelgroep van 30-plussers, dus ook veertig- en vijftigers, wordt in de horeca vaak vergeten", verklaart DJ Paul het succesvolle het carnavalsfeest. "Er komen ook steeds meer mensen uit de hele regio op af."
Uiteraard wordt de avond weer met veel enthousiasme door DJ Paul Maurix aan elkaar gedraaid met feestelijke hits van toen en nu. "Geen house en dance, maar wel de ouderwets gezellige sfeer met dans en polonaise", aldus DJ Paul: "Daar doe ik het voor. Ik krijg een kick van de interactie met de mensen, te zien dat zij dansen en genieten."
Wegens de verbouwing van de Voorste Venne is het ditmaal feest in De Remise aan de Grotestraat (ingang en parkeren aan de zijkant, aan de Duinweg).
Kaartjes kosten 10 euro inclusief 1 consumptie en zijn verkrijgbaar aan de deur bij de Remise. Er is geen voorverkoop, dus kom op tijd want vol is vol! De zaal is geopend vanaf 20.00 tot 02.00 uur. Voor meer informatie www.lets-party.eu, of facebook.

Meer berichten