Logo heusdensecourant.nl


Iedereen is op maandag 1 januari van harte welkom in het Gouverneurshuis om te komen proosten op het nieuwe (culturele) jaar!
Iedereen is op maandag 1 januari van harte welkom in het Gouverneurshuis om te komen proosten op het nieuwe (culturele) jaar! (Foto: Yuri Floris)

Happy Hour New Year Nip in het Gouverneurshuis

  Cultuur

Het Gouverneurshuis, de Vrienden van de Gouverneur, de Muze van de Gouverneur en Het Ravelijn willen op maandag 1 januari 2018 toosten op alle culturele activiteiten die in 2018 in de Vesting gaan plaatsvinden. De stichtingen, verenigingen en personen die het culturele landschap binnen de Vesting bepalen, zijn uitgenodigd om in vijf minuten hun activiteiten te presenteren in de 'Speakerscorner'.

HEUSDEN - Er zijn zoveel ideeën in het bescheiden vestingstadje, dat wat dat betreft Heusden Vesting 'De Culturele Hoofdstad van Brabant' mag worden genoemd. Om de tijd in de gaten te houden wordt de stopwatch ingedrukt en na vijf minuten gaat onverbiddelijk de bel en klinkt het applaus in de speakerscorner. Na elke drie presentaties is er een muzikaal intermezzo van ongeveer een kwartier. U kunt dan naar de muziek blijven luisteren of zich laven en met elkaar praten in het Gouverneurscafé. Er is genoeg tijd om informeel met elkaar te praten, want de bijeenkomst begint om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Muziek, de hapjes en de toast op het nieuwe jaar worden die middag aangeboden door het Gouverneurshuis, de Vrienden van de Gouverneur, de Muze van de Gouverneur en niet te vergeten het Ravelijn.

Iedereen - ook als je niet geïnteresseerd bent in de cultuur in de vesting - is op maandag 1 januari van harte welkom in het Gouverneurshuis aan de Putterstraat 14 in Heusden..

Meer berichten
Shopbox