Logo heusdensecourant.nl


Op donderdagmiddag 7 en 14 december kun je bij de Aleph in Drunen terecht voor de workshop Vilten. In twee middagen ga je onder begeleiding van Charlotte Tieleman een prachtige sjaal vilten. Perfect voor de feestdagen!
Op donderdagmiddag 7 en 14 december kun je bij de Aleph in Drunen terecht voor de workshop Vilten. In twee middagen ga je onder begeleiding van Charlotte Tieleman een prachtige sjaal vilten. Perfect voor de feestdagen!

Drukke decembermaand bij de Aleph

  Cultuur

Elke tweede vrijdag van de maand vind de Aleph Kinderbubbel plaats. Een gratis workshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar zodat je kunt onderzoeken wat je leuk vindt. En er staat nog meer op stapel in de decembermaand. Enkele workshops en korte cursussen starten, evenals een surprise-aanbod met maar liefst twee gratis proeflessen!

DRUNEN - Vrijdag 8 december zijn kinderen van 6 tot 12 jaar welkom bij de Aleph kinderbubbels. Van 16.15 tot 17.15 uur kun je samen met andere kinderen ritme's maken, leer je akkoorden spelen én speel je liedjes op een klassieke gitaar. Natuurlijk mag je je eigen gitaar meenemen. Frank Lamm zal de workshop begeleiden. Hij is al jaren gitaardocent bij de Aleph en geeft met veel plezier les aan alle leeftijden.
Op donderdagmiddag 7 en 14 december vindt van 13.30 tot 16.30 uur de workshop Vilten plaats. In twee middagen ga je onder begeleiding van Charlotte Tieleman een prachtige sjaal vilten. De eerste middag ga je uit de vele kleuren wol díe kleuren uit zoeken waar je mee wilt werken. Vervolgens leg je de plukken wol dunnetjes op de chiffon-zijde, afgewerkt met zijde vezels, krulletjes wol en glitters. Door je eigen combinatie van kleur en vorm te creëren ontstaat er een uniek patroon. De tweede middag ga je de wol die je op de chiffon-zijde hebt gelegd vervilten. Dit doe je door gebruik te maken van water, zeep, warmte en wrijving. Zo maak je je eigen unieke sjaal, perfect voor de feestdagen!
Er starten ook nog korte cursussen waarvoor een surprise-aanbod van twee gratis proeflessen geldt. De cursus 'Tapdans' door Ilse Spruijt heeft proeflessen op 12 en 19 december van 20.15 tot 21.15 uur en start op 9 januari. De bandcursus '4 Chords' door Michiel Stekelenburg heeft proeflessen op 12 en 19 december van 19.00 tot 20.00 uur en start op 9 januari. De cursus 'Vloggen voor Tieners' door Irma Bulkens heeft een proefles op 20 december van 15.30 tot 17.00 uur en start op 10 januari. De cursus 'Muziek Totaal' voor kinderen van 7-10 jaar heeft twee proeflessen op 12 en 19 december van 16.00 tot 16.45 uur en start vervolgens op 9 januari.
Raadpleeg de website voor meer informatie over de Aleph Kinderbubbels, workshops, cursussen en het surprise-aanbod voor de maand december: www.de-aleph.nl. Aanmelden voor de gratis proeflessen kan ook via de website en is aan te raden als u zeker wilt zijn van een plekje.

Meer berichten
Shopbox