Logo heusdensecourant.nl


Dickensfestijn Drunen gaat op zaterdag 16 december om 17.00 uur van start met een lampionnenoptocht.
Dickensfestijn Drunen gaat op zaterdag 16 december om 17.00 uur van start met een lampionnenoptocht.

Dickensfestijn Drunen start met lampionnenoptocht

  Cultuur

Zaterdag 16 december om 17.00 uur gaat het Dickensfestijn van start met een lampionnenoptocht! Kinderen kunnen hun gratis lampion ophalen Bij Ponne aan de Grotestraat en versieren met leuke kerstspulletjes en LED-lampjes. Verzamelen om 16.45 uur op het Raadhuisplein.

DRUNEN - Daarna kunnen de deelnemers lekker rondneuzen tussen de prachtige cadeaus en bijzondere kerstartikelen op de Dickens Christmas Fair; een sfeervolle kerstmarkt met meer dan 70 marktkramen. U kunt zich opwarmen met warme chocomel of glühwein bij een kerstvuur, genieten van een kerstconcert en zich vergapen aan de show van vuurspuwers. In Dickensstreet lopen diverse straatartiesten rond en herleven oude ambachten, op het kerkhof kunt u meer te weten komen over de familie van Charles Dickens.
Zondag 17 december gaat de kerstmarkt verder en zijn ook de overige straten in het centrum in Dickensstijl aangekleed. Overal zijn optredens van straattheaters en artiesten. Een paar keer per dag passeert de Dickensparade en in de kerk verzorgen koren en bands optredens. Een spectaculaire nieuwe roofvogelshow en living statues zorgen voor een onvergetelijk weekend! Openingstijden: zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.dickensfestijndrunen.nl.

Meer berichten
Shopbox