Logo heusdensecourant.nl


Zondag 10 december presenteert Benny's Big Show Orchestra in Restaurant & partycentrum Remise in Drunen een muzikaal opwarmertje voor het komende kerstfeest.
Zondag 10 december presenteert Benny's Big Show Orchestra in Restaurant & partycentrum Remise in Drunen een muzikaal opwarmertje voor het komende kerstfeest.

Kerstconcert met Benny's Big Show Orchestra

  Cultuur

De grootste popband van Nederland Benny's Big Show Orchestra laat weer van zich horen. Deze keer gaan zij de samenwerking aan met Musical en Popkoor Delft. U heeft vast al wel eens van Benny's Big Show Orchestra gehoord. De band is 16 jaar geleden opgericht door Ben van Wijk uit Den Bosch en staat momenteel onder de muzikale leiding van Jan Danckaert.

DRUNEN - Zondag 10 december geeft Benny's Big Show Orchestra een concert in de zaal waar iedere woensdagavond hard gerepeteerd wordt. Graag doen ze iets terug voor de gastvrijheid van Partycentrum Remise aan de Grotestraat 267 in Drunen waar ze al vele jaren welkom zijn. En dit keer gaat dat gebeuren onder de noemer 'Warming up for Christmas'. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u gaan genieten van muziek van allerlei genres. Van Abba tot aan Santa Claus is Coming, van heerlijke ballets om bij weg te dromen via swingende en hedendaagse popsongs naar een vleugje jazz. Het gaat een middag worden om van te genieten!
Al vaker is er met gastkoren gewerkt en dit keer zal dat een koor zijn van formaat. Het Musical- en Popkoor Delft is een enthousiast en energiek amateurkoor bestaande uit zo'n zestig mannen en vrouwen van diverse pluimage en variërend in leeftijd tussen pakweg 25 en 55 jaar. Van statisch koor in de beginjaren groeiden zij uit tot het koor van nu, waarbij het zingen wordt ondersteund door beweging, dans en enig theater. Onder de bezielende en creatieve leiding van muzikale duizendpoot Félice van der Sande (dirigent en arrangeur) studeert het koor jaarlijks uitdagend gearrangeerde musical- en pop/rocksongs in, vaak vier- en meestal zelfs zesstemmig. Uiteraard brengen Musical- en Popkoor Delft en Benny's Big Show Orchestra ook samen een aantal nummers ten gehore. De entree is gratis. Meer info: www.showorkest.com en www.musicalenpopkoordelft.nl

Meer berichten
Shopbox