Logo heusdensecourant.nl


Het was zondag een komen en gaan van mensen tijdens de Kerstfair bij Bijnand van Delft in Drunen.
Het was zondag een komen en gaan van mensen tijdens de Kerstfair bij Bijnand van Delft in Drunen. (Yuri Floris Fotografie)

Veel belangstelling voor Kerstfair in Drunen

  Cultuur


De Kerstfair Voorste Venne in Drunen is meer dan een begrip. Vooral de combinatie van kwaliteit, presentatie, variatie en ambiance spreekt mensen in aanloop van de feestdagen aan. Dit bleek het afgelopen weekend in Drunen.

DRUNEN - In verband met verbouwing van De Voorste Venne was de fair uitgeweken naar het nabij gelegen complex van Wijnand van Delft. In deze intieme en huiskamerachtige sfeer was het een komen en gaan van bezoekers. Ruim 35 standhouders presenteerden zich hier met een variatie aan producten aan het publiek. Veel waardering was er voor de levende muziek van troubadour Leo de Vlieger en het zangduo Bach en Broccoli. Glunderend toonde de 85 jarige Jopie Smarius haar recente portretten. Organisator Lucia de Bonth uit Nieuwkuijk: "We zijn erg trots dat Jopie zich tijdens de Kerstfair presenteert. Dertig jaar geleden was zij de initiatiefneemster." Uit alles blijkt dat deze succesformule na al die jaren duidelijk aanslaat.

Meer berichten
Shopbox