Logo heusdensecourant.nl


De Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk staat met de musical Sjakie en de Chocoladefabriek in de Voorste Venne in Drunen.
De Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk staat met de musical Sjakie en de Chocoladefabriek in de Voorste Venne in Drunen.

Musical Sjakie en de Chocoladefabriek in Voorste Venne

  Cultuur

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli brengt de Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk de musical Sjakie en de Chocoladefabriek maar liefst vier keer in de Voorste Venne in Drunen. De laatste kaarten zijn een half uur voor aanvang van de voorstellingen te koop in het Drunense theater.

DRUNEN - Gouden wikkels, heel veel repen chocolade en natuurlijk Sjakie. Het beroemde boek van Roald Dahl blijft jong en oud boeien. Wie zou er dan ook geen excursie willen krijgen in de beroemde chocoladefabriek van Willy Wonka? De Musicalclass van Kunstencentrum Waalwijk heeft haar uiterste best gedaan om een van de beroemdste kinderboeken aller tijden te vertalen naar het theater. Bezoekers krijgen dan ook vast en zeker een spetterende muzikale uitvoering te zien. Inclusief live-muzikanten! Op zaterdag 1 juli zijn er voorstellingen om 15.30 en 19.30 uur. Op zondag 2 juli start de show om 12.00 en 16.00 uur. Kaarten kosten slechts 7,50 euro en zijn nog verkrijgbaar vanaf een half uur voor de betreffende voorstelling in het theater.

Reageer als eerste
Meer berichten