Kom gezellig langs om een kop koffie te drinken met een lekker stuk taart.
Kom gezellig langs om een kop koffie te drinken met een lekker stuk taart.

Koffie met taart voor nieuwe vrijwilligers

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 september staan er voor nieuwe vrijwilligers een lekker bakje koffie en een stuk taart klaar in Oudheusden, Vlijmen en Drunen.

REGIO - Veel inwoners van deze dorpen hebben oren naar vrijwilligerswerk. Maar wat is er in de gemeente Heusden eigenlijk allemaal te doen? En wat wordt er van een vrijwilliger verwacht? Om al je vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden en je meer te vertellen over de mogelijkheden bij verschillende organisaties, staan de medewerkers van het Vrijwilligerswerk voor je klaar op 17, 18 en 19 september. Kom gezellig langs om een kop koffie te drinken. Onder het genot van een stukje taart vertellen zij je alles wat je wil weten over vrijwilligerswerk.

Loop gewoon binnen

Aanmelden voor deze Meet & Greets is niet nodig, je kunt de hele dag gewoon binnenlopen. Je vindt hen op onderstaande data op de volgende locaties: dinsdag 17 september in De Kubus aan de Kasteellaan 23 in Oudheusden, woensdag 18 september in de Wijkwinkel aan de Nassaulaan 32 in Vlijmen), donderdag 19 september in de Wijkwinkel aan het Raadhuisplein 16 in Drunen.

Informatieavond

Voor wie niet in de gelegenheid is naar de Meet & Greet te komen, biedt de informatieavond op 25 september uitkomst. Tijdens deze avond wordt er informatie verstrekt over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in de gemeente Heusden. Meer informatie en inschrijven: www.vrijwilligershuisheusden.nl. Het Vrijwilligershuis is onderdeel van BIJEEN. Belangstellenden kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken: 06-23140136.

Meer berichten