Leonie van Dongen voor haar 'tiny house' op camping rr-FF-uit aan de rand van Vlijmen: "Mijn huisje op wielen is echt fantastisch!".
Leonie van Dongen voor haar 'tiny house' op camping rr-FF-uit aan de rand van Vlijmen: "Mijn huisje op wielen is echt fantastisch!". (Foto: )

Even heerlijk onthaasten op camping rr-FF-uit

"Voor mij is camping rr-FF-uit aan De Gemeint 3 in Vlijmen aan de rand van Den Bosch een bijzondere plek om te onthaasten. Het is een gevarieerde plek met veel bedrijvigheid", meent campinggast Leonie van Dongen.

VLIJMEN - De camping ligt midden in het groen en vlak bij het Engelermeer. Een uitgelezen plek om een duik in het water te nemen. Op loopafstand bevindt zich natuurgebied De Moerputten. Bij een bezoek aan de camping valt de variatie aan overnachtingsmogelijkheden op. Dit loopt uiteen van tent, caravan, camper, tipitent, tot een voormalige bolwoning. Veel fietskampeerders weten de camping te vinden. Ook de ligging ten opzichte van zowel de gemeente Heusden als het centrum van Den Bosch is aantrekkelijk. "Ik heb mijn 'tiny house' naar deze camping verplaatst. Daar woon ik in de vakantiemaanden", vertelt Leonie: "Omdat ik geheel zelfvoorzienend ben, is dit een bijzondere ervaring. Ik maak gebruik van zonne-energie, vang regenwater op en kook op gas. Mijn huisje op wielen is echt fantastisch!"
De camping maakt deel uit van Zorgboerderij De Locatie. Samen met de jongeren die er werken wordt de camping onderhouden. Het is daardoor geen alledaagse, maar juist een bijzondere camping.

Meer berichten