Jan en Hetty Plasman uit Heusden staan met hun camper op mini-camping De Reekens in Oudheusden om bij te komen na een lange vakantie in Spanje.
Jan en Hetty Plasman uit Heusden staan met hun camper op mini-camping De Reekens in Oudheusden om bij te komen na een lange vakantie in Spanje. (Foto: )

Even lekker tot rust komen op mini-camping De Reekens

Tijdens de vakantieperiode zoekt de Heusdense Courant vakantiegangers op. Dit doen we op campings en jachthavens.

OUDHEUSDEN - Mini-camping De Reekens aan de rand van Oudheusden is populair bij rustzoekers. Ook is het een goede uitvalsbasis om een bezoek aan de ruime regio te brengen. De naam De Reekens verwijst naar een oud historisch gebied. De camping wordt met veel passie gerund door Ivonne van Noort. De camping telt 15 plaatsen.
Op camping De Reekens ontmoeten we Jan en Hetty Plasman uit - jawel - de vesting Heusden. Pal voor hun camper genieten ze van de mooie luchten. "We zijn net terug van een vakantie van drie maanden in Spanje. Tijdens onze reis met onze camper hebben we op 24 verschillende campings gestaan. Als overgang van de vakantie naar onze woning kiezen we ervoor om even op deze camping te acclimatiseren en bij te slapen." Het gepensioneerde echtpaar is door de kleinschaligheid enthousiast over de camping die zo dicht bij de vesting ligt: "Het is een gemoedelijke camping met uitstekend sanitair zonder poes pas. En dat spreekt ons aan. Tijdens de zomermaanden blijven we in Heusden. Daarna staat er weer een lange vakantie in Portugal op het programma."

Meer berichten