Zussen Joke Hakvoort uit Monster en Lia Ribbers uit Papendrecht genieten op camping De Schaapskooi in Drunen van de rust en van elkaars gezelschap.
Zussen Joke Hakvoort uit Monster en Lia Ribbers uit Papendrecht genieten op camping De Schaapskooi in Drunen van de rust en van elkaars gezelschap. (Foto: )

Met je zus op vakantie in De Schaapskooi in Drunen

Tijdens de vakantieperiode zoekt de Heusdense Courant vakantiegangers op. Dit doen we op campings en jachthavens.

DRUNEN - Het is goed én leuk om incidenteel je partner thuis te laten en met je zus op vakantie te gaan. Dit is de ervaring van Joke Hakvoort uit Monster en Lia Ribbers uit Papendrecht. In een tent verblijven ze een paar dagen op camping De Schaapskooi in Drunen. "We komen net terug van de afhaalchinees in Drunen. Omdat het vakantie is, gunnen we onszelf dat we niet hoeven te koken", aldus Joke. Lia vervolgt: "Als zussen heb je altijd veel te bespreken. Je bent nooit uitgepraat. Omdat we fietsen bij ons hebben, daagt deze mooie omgeving ons uit. Denk aan de Drunense Duinen, de omgeving en het rivierenlandschap. Uiteraard gaan we ook naar Heusden-vesting. Dat mag je niet missen. We hoorden dat het zo'n enig dorp is, of is het een stadje?"
De rustige camping heeft mooie en royale plaatsen en heeft WIFI en schoon sanitair. Tenten, caravans en campers zijn er welkom. De camping telt 25 plaatsen en er worden ook accommodaties verhuurd. Veel waardering hebben de gasten voor het gedreven echtpaar Jan en Mariet Muskens, eigenaren van de camping: "Ze doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken!"

Meer berichten