Zwieren & Zwaaien brengt voor het tiende jaar de Tilburgse Kermis in beeld.
Zwieren & Zwaaien brengt voor het tiende jaar de Tilburgse Kermis in beeld.

Grootste kermis van de Benelux dagelijks te zien op Langstraat TV

In 2019 viert kermisprogramma Zwieren & Zwaaien het tienjarig bestaan. Het programma brengt sinds 2010 elk jaar de Tilburgse Kermis in beeld. Zwieren & Zwaaien wordt gedurende de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli dagelijks uitgezonden op televisie en internet. In het programma komt alles wat de Tilburgse Kermis zo bijzonder maakt aan bod: attracties, lekkernijen, gokken, nostalgie, bezoekers en geschiedenis.

REGIO - Elke aflevering bestaat uit verschillende onderdelen, met dit jaar o.a. nieuwe kermisverhalen door Paul Spapens, Bert van Houten laat dagelijks bijzondere objecten zien bij de Kermis Expo, en ook Meneer Hullie Gullie is weer van de partij. Om het jubileum te vieren zijn er tijdens de Kermis Expo in de spiegeltent op het Koningsplein foto's te zien van de afgelopen jaren. Alle foto's zijn voorzien van leuke feitjes en weetjes over het programma. De Kermis Expo is op alle dagen van de Tilburgse Kermis gratis te bezoeken.

Uitzendingen

Zwieren & Zwaaien wordt uitgezonden op Langstraat TV (Ziggo 42, KPN 1342, Telfort 2065). Ook via internet is het programma te zien: www.zwierenzwaaien.nl.

Meer berichten