De Voedselbrigade Oudheusden is als 'Buurtgenoot van de maand Mei' verrast  door Buurt Bestuurt Oudheusden met een heerlijke taart!
De Voedselbrigade Oudheusden is als 'Buurtgenoot van de maand Mei' verrast door Buurt Bestuurt Oudheusden met een heerlijke taart! (Foto: )

Voedselbrigade krijgt eer die het verdient

Elke maand worden de inwoners van Oudheusden in de gelegenheid gesteld een buurtbewoner van de maand te nomineren voor hun vrijwillige inzet voor de buurt. Voor de maand Mei is de Voedselbrigade verkozen tot 'Buurtgenoten van de maand Mei'.

OUDHEUSDEN - "Je kunt deze mensen niet genoeg eren voor alles wat ze doen en gedaan hebben voor de mensen die het wat minder hebben", aldus Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden. "Elke eerste en derde vrijdag van de maand zorgen ze voor een gezellig koffie uurtje, waar ze onder het genot van iets lekkers en een bakske gezellig bij elkaar komen." Ook zorgen ze met kerst door giften en sponsors voor een mooi kerstpakket. Met kinderverjaardagen krijgen de kinderen tot een bepaalde leeftijd een presentje maar ook wordt er jaarlijkse een barbecue gegeven. "Daarnaast bieden ze iedereen een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen, steun en nog meer", vertelt Patricia. "Deze mensen verdienen deze titel dubbel en dwars! Geweldige mensen stuk voor stuk. Thea, Els, Leo en Janneke van de Stichting Voedselbrigade Oudheusden: bedankt namens Buurt Bestuurt Oudheusden en alle mensen die jullie genomineerd hebben!" Wil jij ook graag een buurtbewoner nomineren? Stuur dan snel een mailtje naar info@buurtbestuurtoudheusden.nl.

Meer berichten