AD(H)D Café bij boekhandel Zin in Boeken in Heusden.
AD(H)D Café bij boekhandel Zin in Boeken in Heusden.

AD(H)D Café bij Zin in Boeken

Boekhandel Zin in Boeken aan de Botermarkt 12 in Heusden is op woensdagavond 12 juni van 19.30 tot 21.30 uur weer het decor voor het maandelijkse AD(H)D Café. Het thema van deze bijeenkomst is 'AD(H)D en Werk'. Entree kost 2,50 euro inclusief koffie/thee.

HEUSDEN - Op de een of andere manier werken we allemaal in een bepaalde omgeving. Of deze vruchtbaar voor ons is, of juist níet en waarom dan niet. Welke invloed heeft dit op het werk? En welke invloed heeft het werk op ons? Dit is voor iedereen verschillend. Wat kunnen we daarin leren van elkaar? Welke positieve ervaring kunnen we delen? Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur om onder het genot van een kopje koffie/thee binnen te stappen. Om 20.00 uur begint het officiële gedeelte. Dit duurt tot 21.30 uur. Daarna volgt een informeel samenzijn waarin de mogelijkheid bestaat tot netwerken en kennismaken.
Het doel van het AD(H)D Café Heusden is om een keer in de maand in contact te komen met lotgenoten met AD(H)D, dyslectie en dyscalculie om ervaringen uit te wisselen, herkenning, erkenning, elkaar adviseren en als uitlaatklep voor gelijkgestemden. Via Impuls en Woortblind wordt het AD(H)D café ondersteund. Impuls en Woortblind is een vereniging voor en door mensen met bovengenoemde kenmerken. Het hebben van een diagnose is geen voorwaarde voor deelname. Iedereen is van harte welkom, ook familie, partners, vrienden, collega's en bekenden die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen. Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met AD(H)D.

Meer berichten