Jill Schirnhofer is zaterdagmiddag 11 mei te gast bij Boekhandel Sikkers in Drunen voor een Meet & Greet. Foto: Paul Schirnhofer
Jill Schirnhofer is zaterdagmiddag 11 mei te gast bij Boekhandel Sikkers in Drunen voor een Meet & Greet. Foto: Paul Schirnhofer (Foto: Paul Schirnhofer)

Creatieve duizendpoot Jill bezoekt Drunen

Op zaterdagmiddag 11 mei komt de creatieve Jill Schirnhofer naar Drunen. Deze illustratrice, schrijfster, programmamaker en actrice is onder kinderen en jongeren erg populair. Bekend is haar jeugdprogramma 'Jill', dat wekelijks te zien is bij Zapp op NPO 3.

DRUNEN - Op vijftienjarige leeftijd ontwierp Jill haar eerste schoolagenda. Haar boekencollectie omvat inmiddels veel succesvolle titels. Met als bestseller haar eerste boek 'Tekenen met Jill'. De creatieve duizendpoot brak in Nederland definitief door toen ze in november 2014 het jeugdprogramma 'Jill' bij AVRO/TROS ging presenteren. In dit programma geeft Jill creatieve adviezen aan de kijker op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken. Verder tekent en maakt ze 'Jill boeken', schrijft en illustreert ze haar eigen jeugdromans. In 2017 maakte Jill haar debuut als fictieschrijver. Ze schreef en illustreerde haar eerste eigen jeugdboek 'Elvy's eigen wereld: So boho'. Behalve als presentatrice treedt Schirnhofer ook op als actrice. Zo speelt ze mee in de diverse series op Zapp en maakte ze in 2017 haar debuut als filmactrice. Ze speelde rollen in succesvolle films en haar ambitie voor de toekomst is dan ook groot. Jill is op zaterdag 11 mei van 14.30 tot 16.30 uur te gast bij Boekhandel Sikkers aan de Grotestraat 166 in Drunen. Belangstellenden kunnen dan met Jill kennis komen maken en als het even meezit mag je ook nog met haar op de foto.

Meer berichten