Hans Lips verzorgt de workshop 'Hoogbegaafd! Wat is het en hoe ga ik daarmee om?'.
Hans Lips verzorgt de workshop 'Hoogbegaafd! Wat is het en hoe ga ik daarmee om?'.

Workshop in Week van de Hoogbegaafdheid

In het kader van de Week van de Hoogbegaafdheid - van 9 tot en met 17 maart - verzorgt Hans Lips, gediplomeerd coach en gecertificeerd KernTalentenanalist, de workshop 'Hoogbegaafd! Wat is het en hoe ga ik daarmee om?' Deze vindt plaats op maandagavond 11 maart bij de Bibliotheek in Vlijmen en is gratis toegankelijk.

VLIJMEN - Ongeveer 2,5% van de bevolking is hoogbegaafd, ook wel hoog intelligent genoemd. Deze vaststelling geldt dus voor alle inwoners van Nederland maar ook wereldwijd. Hoogbegaafd zijn kan plezierig zijn, maar ook héél lastig. Daarbij is het vooral belangrijk dat de hoogbegaafde persoon zich bewust is van zijn of haar hoogbegaafdheid. Genieten van de leuke kanten ervan is moeilijk, zolang die bewustwording er onvoldoende is.
De interactieve workshop beoogt de sfeer van nieuwsgierigheid en 'het willen weten' over wat hoogbegaafdheid is en hoe ermee om te gaan, te versterken. Deelname aan de workshops is gratis, maar vereist wel aanmelding vooraf. Via www.bibliotheekheusden.nl kunt u zich tot een dag van te voren aanmelden. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Meer info: www.hanslipscoacht.nl.
De bieb is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook praktische of technische kennis. De bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: KennisMakers delen hun kennis graag. En leveren met unieke kennis, een bijdrage aan de maatschappij, door samen met de bibliotheek kennis te verspreiden en te verdiepen.

Meer berichten