Kom op carnavalszondag 3 maart naar het Dwergonisch Muziekspektakel in de Voorste Venne. De toegang is gratis.
Kom op carnavalszondag 3 maart naar het Dwergonisch Muziekspektakel in de Voorste Venne. De toegang is gratis. (Foto: )

Dwergonië pakt uit met groots muziekspektakel

Op carnavalszondag 3 maart vindt het Dwergonisch Muziekspektakel plaats in zaal Utopia. De organisatie is in handen van de Drunense carnavalsorkesten Bend Bekend en De Blaospepkes. Het spektakel begint om 15.30 uur en duurt tot middernacht. De toegang is gratis.

DRUNEN - Het Dwergonisch Muziekspektakel brengt al jaren een geweldige keur aan orkesten op het podium. In de middag staan de Dwergonische orkesten centraal en richting de avond wordt dit afgewisseld met een aantal fijne orkesten uit de omgeving. Nieuw in 2019: de innerlijke mens kan terecht voor een Dwergonisch Stampbuffet met boerenstamp, hutspot, rookworst, hachee, piccalilly, mosterd en uitjes. Kosten: 14,50 euro per persoon. Reserveren via info@devoorstevenne.nl. Zaal Utopia is gevestigd in de Voorste Venne aan het Anton Pieckplein 71 in Drunen.

De line-up van het Dwergonisch Muziekspektakel 2019: alle Dwergonische muziekskes, de legendarische orkesten She's, Heavy Hoempa, Fiesta Servessa, De Rammen, De Carnavalsgekken en Coest. Ook feestzanger Thome Craane treedt op. Speciale gasten zijn Musikverein Falsche Luft en De DwergoOldies. De laatste is een gelegenheidsformatie van muzikanten uit diverse orkesten die een aantal pronkjuweeltjes uit de rijke Dwergonische hit-historie gaan opgraven.

Meer berichten