Trek een warme wintertrui aan en geniet van een heerlijke winterwandeling in het landschap van bos en zandverstuiving.
Trek een warme wintertrui aan en geniet van een heerlijke winterwandeling in het landschap van bos en zandverstuiving. (Foto: )

IVN verzorgt Winterwandeling Warme Truiendag

Op zaterdag 16 februari organiseert IVN Brabant de Winterwandeling Warme Truiendag.

REGIO - De Warme Truiendag is hét moment in het jaar om stil te staan bij ons energiegedrag. Zet de verwarming flink wat lager en bespaar energie. Trek een warme trui aan onder je jas en ga met onze duingidsen het prachtige Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen in. Wat doen planten en dieren om de winter door te komen? Hoe besparen zij energie? Buiten is het koud, maar in je warme wintertrui geniet je van een heerlijke winterwandeling in het landschap van bos en zandverstuiving dat zo tot de verbeelding spreekt. De wandeling is geschikt voor het hele gezin. Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.np-deloonseendrunenseduinen.nl. IVN Brabant is bereikbaar via 088-5003110 of brabant@ivn.nl. Vertrekpunt is parkeerplaats De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel. De prijs is 5,00 euro voor volwassenen en 4,00 euro voor kinderen. Vooraf aanmelden is nodig zodat voldoende gidsen beschikbaar zijn. Graag om 09:45 uur aanwezig zijn, zodat de groep op tijd kan vertrekken. Deze wandeling van circa 7 kilometer duurt ongeveer twee uur. Honden mogen helaas niet mee.

Over IVN
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema's: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Meer berichten