Familiebedrijf en klassieke dorpswinkel Vos Tweewielers aan de Grote Kerkstraat 22A in Wijk en Aalburg is in de race voor 'Tweewielerwinkel van het jaar 2019'.
Familiebedrijf en klassieke dorpswinkel Vos Tweewielers aan de Grote Kerkstraat 22A in Wijk en Aalburg is in de race voor 'Tweewielerwinkel van het jaar 2019'. (Foto: )

Vos Tweewielers bij beste 'Tweewielerwinkels 2019'

Vos Tweewielers zit bij de laatste 25 winkels die in de race zijn voor de titel 'Tweewielerwinkel van het jaar'. De wedstrijd wordt alweer voor de 22ste keer gehouden.

WIJK EN AALBURG - Na drie intensieve juryrondes, bestaande uit mystery guests, een vakjury en een check van online prestaties, wordt de beste Tweewielerwinkel van Nederland gekozen. Vos Tweewielers zit dus al in de finale. "We zijn een echt familiebedrijf en nog een klassieke dorpswinkel, waar iedereen terecht kan en waar we de klant de juiste service bieden", aldus Carlo Vos. "De afgelopen vijf jaar zijn we flink gegroeid door deze aanpak. Regelmatig hebben we de koers aangepast om voor de consument aantrekkelijk te blijven qua assortiment en prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn al heel lang gespecialiseerd in elektrische fietsen, met daarin een uniek groot assortiment en een professionele werkplaats." Naast de titel 'Tweewielerwinkel van het jaar 2019', die door een vakjury wordt uitgereikt, kan ook het publiek stemmen op hun 'Favoriete Tweewielerwinkel van het jaar'. Voor de publieksprijs kan het publiek tot 15 februari haar stem uitbrengen op de website van de verkiezing. De uitslag van beide verkiezingen is op 1 maart tijdens de fietsbeurs Bike MOTION in Utrecht.

Meer berichten