Wil jij kinderen kennis laten maken met al het moois dat de natuur te bieden heeft? Word Wachter bij het Bewaarde Land.
Wil jij kinderen kennis laten maken met al het moois dat de natuur te bieden heeft? Word Wachter bij het Bewaarde Land. (Foto: )

Wachters gezocht voor natuurbelevingsproject

Drie heerlijke speelse, spannende èn vooral leerzame dagen in Het Bewaarde Land. Met de hele klas op avontuur in de Loonse en Drunense Duinen waarbij je al je zintuigen gebruikt, beestjes zoekt, de kringloop bestudeert en in bomen klimt. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Voor komend voorjaar heeft Het Bewaarde Land weer heel veel aanmeldingen van scholen uit Heusden en Tilburg. Daarvoor zijn wel genoeg vrijwilligers nodig om de kinderen te begeleiden tijdens dit avontuur.

NIEUWKUIJK - Heb jij ervaring en wil je jouw liefde voor de natuur met kinderen delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsproject van het IVN. Als wachter maak je kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, allerlei planten en dieren leren kennen, sluipspelletjes doen en nog veel meer. Op woensdag 13 februari van 19.30 tot 21.30 uur verzorgt Het Bewaarde Land een informatieavond in Basisschool Het Kompas aan de Nieuwkuijksestraat 98 in Nieuwkuijk. Aanmelden en meer info: www.hetbewaardeland.nl, of bij Marion de Cocq op 06-57204691.

Meer berichten