De inwoners van Dwergonië worden de komende weken getrakteerd op een groot aantal optredens van het beruchte muzikale gezelschap Musikverein Falsche Luft.
De inwoners van Dwergonië worden de komende weken getrakteerd op een groot aantal optredens van het beruchte muzikale gezelschap Musikverein Falsche Luft. (Foto: )

Dwergonië in trek bij Duitse 'Musikverein Falsche Luft'

Dwergonische organisatoren hebben in het diepste geheim contact gelegd met het beroemde en enigszins beruchte Musikverein Falsche Luft. Dit internationale, bijzonder getalenteerde, muzikale gezelschap, heeft na lang overleg en veel wikken en wegen vol overtuiging besloten om dit jaar hun concerten in en rondom Dwergonië te plannen. Niet het geld, maar de geweldige muzikale sfeer die elk jaar in deze regio overheerst was doorslaggevend voor de 8 koppige band.

DRUNEN - Naast originele covers, met speciaal voor dit jaar geschreven teksten, biedt Musikverein Falsche Luft een prachtig aanblik. Een waar spektakel waarbij oren en ogen worden vertroetelt. Hieronder de agenda, print hem uit en hang hem op bij de voorraad braatwursten en bierfusten. Vrijdag 15 februari: aankomst in Dwergonië op een geheime locatie in verband met de verwachte drukte. Zaterdagavond 16 februari: Première bij Verbloasingwekkend in de Remise. Vrijdagavond 1 maart: aftrap van carnaval bij G-Power bal in De Voorste Venne vanwege het altijd enthousiaste publiek! Vervolgens kunt u mee reizen naar locatie de Zeuve Lantaarns alwaar het feestje wordt voortgezet in samenwerking met Un Peut de Tout. Zaterdagmiddag 2 maart: in het Hart van Dwergonië zijn ze op verzoek van de prins en zijn gevolg te zien en te horen bij café Het Oude Raadhuis. Zaterdagavond 2 maart: besloten concert voor VIPS. Zondagmiddag 3 maart: zoek ze langs de optocht en volg ze in de avond naar Utopia. Zondagavond 3 maart: ter ondersteuning van alle Dwergonische bandjes bij zaal Utopia. Maandagmiddag 4 maart: natuurlijk ontbreken ze niet bij de Blaue Bloas Montag in de Zeuve Lantaarns. Maandagavond 4 maart: ter ondersteuning van Dwergonische bandjes bij zaal Utopia. Dinsdag 5 maart: tussen het schemergebied van middag en avond een muzikaal afscheid en aansluitend het uitzwaaifestijn van Musikverein Falsche Luft tijdens de Dwergonischer Festspiele bij Wijnand van Delft. Kijk voor meer info over carnaval in Dwergonië op www.dwergonie.nl.

Meer berichten