Cafetaria Jansen levert naast reguliere bestellingen ook op kinderfeestjes, scholen en bedrijven. Bestellingen boven de 15 euro worden gratis bezorgd en onder de 15 euro tegen een kleine vergoeding.
Cafetaria Jansen levert naast reguliere bestellingen ook op kinderfeestjes, scholen en bedrijven. Bestellingen boven de 15 euro worden gratis bezorgd en onder de 15 euro tegen een kleine vergoeding. (Foto: BAM! Fotografie )

Uitbreiding Bezorgdienst Cafetaria Jansen Drunen

De bezorgdienst van Cafetaria Jansen aan de Grotestraat in Drunen is uitgebreid. Nu kunnen klanten ook doordeweeks genieten van een heerlijk frietje of snack, zonder de deur uit te hoeven.

DRUNEN - Sinds 2017 beschikt de cafetaria over een weekend bezorgservice. Aangezien de vraag naar bezorging steeds groter werd, is het vanaf nu ook mogelijk om hier doordeweeks (met uitzondering van maandag) gebruik van te maken. Cafetaria Jansen bezorgt in het gebied Drunen, Elshout en Nieuwkuijk van dinsdag tot en met donderdag van 17.00 tot 19.00 uur en vrijdag tot en met zondag van 16.30 tot 21.00 uur. Bestellingen kunnen alleen online worden geplaatst via www.cafetariajansen.nl of de gratis Cafetaria Jansen app. Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen die u zelf wilt ophalen te plaatsen via de website of app. Zo staat alles op de gevraagde tijd klaar. Tevens is het assortiment van snacks uitgebreid, naar meer dan 70 soorten. Geniet van de traditionele of juist van vegetarische en glutenvrije snacks. Heerlijk in combinatie met de bekende dikke frieten van Jansen en de lekkere sausen. Studenten en leerlingen met een school- of studentenpas krijgen van dinsdag tot en met donderdag 10 procent korting.

Meer berichten