Het Heesbeens Toneel brengt dit jaar de klucht 'Een dolle Beestenboel'.
Het Heesbeens Toneel brengt dit jaar de klucht 'Een dolle Beestenboel'. (Foto: )

Een dolle Beestenboel met Heesbeens Toneel

Vorig jaar lukte het helaas niet, maar dit jaar gaat de Heesbeense Toneelgroep weer optreden in het Dorpshuis aan de Voorstraat 1 in Heesbeen.

HEESBEEN - Het Heesbeens Toneel brengt dit jaar de klucht 'Een dolle Beestenboel', geschreven door Henk Roede.De uitvoeringen zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari, en vrijdag 15 en zaterdag 16 februari. Telkens om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur bent u al welkom om een plaats uit te zoeken en een drankje te bestellen. 

In de dierentuin wordt een nieuw verblijf voor de apen gebouwd. Voor de feestelijke opening heeft de directrice de Koning uitgenodigd. Secretaresse Linda is een fervente Oranje-fan en dolblij met de kans hem te ontmoeten. Een weinig flexibele ambtenaar van het de Rijksvoorlichtingsdienst, Meerkens genaamd, komt eerst poolshoogte nemen. Hij constateert echter nogal wat "gebreken". Zo gebruikt de dierenarts wat al te vaak haar verdovingsgeweer en niet steeds met vaste hand! De dierenverzorgster is niet erg slim en de kassière erg brutaal. Om Meerkens gunstig te stemmen doet ieder op zijn eigen manier zijn best en de directrice wendt al haar charmes aan. Maar of dat positief is? Reserveer tijdig je kaarten via reserveren@heesbeenstoneel.nl, of op 0416-660024 (tussen 19.00 en 21.00 uur). De entree bedraagt 4 euro, te voldoen bij binnenkomst.

Meer berichten