Kom naar de kinderboerderij in Theater aan de Parade. Foto: Astley Baker Davies
Kom naar de kinderboerderij in Theater aan de Parade. Foto: Astley Baker Davies (Foto: Astley Baker Davies)

Peppa Pig komt naar Theater aan de Parade


Peppa Pig komt naar het theater! Het liefste varkentje en haar vriendjes zijn te zien in een verrassende familiemusical. Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen in de Pleinzaal van het theater een échte kinderboerderij bezoeken. Kom jij op 16 februari ook echte biggetjes en lama's knuffelen?

's-HERTOGENBOSCH – Peppa Pig, het liefste varkentje en haar vriendjes komen met de voorstelling 'Verrassingsfeest!' (2+) naar 's-Hertogenbosch. Slingers en ballonnen zullen de zaal vullen. Een heerlijke chocoladetaart zal op tafel staan. Kortom, het wordt een heel bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Kinderboerderij in de Pleinzaal
Deze bijzondere dag wordt nog een stukje specialer met de kinderboerderij in het theater. Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes zullen geknuffeld kunnen worden in de Pleinzaal. De kinderboerderij is voorafgaand aan de voorstelling te bezoeken. Beleef na het bezoek aan de kinderboerderij de leukste avonturen met Peppa in de gezellige familiemusical. Lekker meezingen, dansen en genieten van de vrolijke varkentjeshumor!

Peppa Pig is met haar voorstelling Verrassingsfeest! op 16 februari om 14:00 uur en 16.00 uur te zien in Theater aan de Parade. De kinderboerderij in de Pleinzaal zal van 13.00 uur tot 17.00 uur toegankelijk zijn. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Meer berichten