Hou jij van zingen, dansen en acteren en ben je 18+? Geef je dan snel op voor de musicalcursus voor volwassenen waarin je oefent aan de hand van scenes uit de bekende (musical)film The Wiz.
Hou jij van zingen, dansen en acteren en ben je 18+? Geef je dan snel op voor de musicalcursus voor volwassenen waarin je oefent aan de hand van scenes uit de bekende (musical)film The Wiz. (Foto: )

Musicallessen voor volwassenen

Ben jij zo iemand die stiekem onder de douche staat te zingen, uit volle borst mee zingt in de auto, dol is op dansen en eigenlijk ook wel eens op een echt podium zou willen staan? Komt dat even mooi uit; bij Het Pieck gaat binnenkort een musicalcursus speciaal voor volwassenen van start!

DRUNEN - In een blok van 10 lessen ga je, onder leiding van professionele docenten, (leren) acteren, dansen en zingen. Alles in één dus! Je doet dit aan de hand van scenes uit 'The Wiz', de bekende (musical)film met Michael Jackson en Diana Ross over het meisje Dorothy dat verdwaald raakt in het magische land van Oz. Je zult zien dat je heel veel kunt leren in 10 bijeenkomsten. Met het Pieck Festival op 7 april sluit je de cursus dan ook af met een spetterende presentatie op het podium! Deze cursus is bedoeld voor alle niveaus en uitermate geschikt voor iedereen die eens wil proeven van het musicalgenre en de stap wil zetten naar het podium. Ervaring met één van de disciplines is fijn, maar zeker niet nodig. Een flinke dosis lef en enthousiasme is al genoeg! De musicalcursus voor 18+ start op woensdagavond 23 januari van 20.00 tot 21.30 uur. De toneellessen worden gegeven door Karlijn Vlug, de danslessen door Lisa Dammiaans en de zanglessen door Maaike Hermans. De eindpresentatie is op zondag 7 april tijdens het Pieck Festival. Inschrijven kan via de website: www.hetpieck.nl.

Meer berichten