De eerste -gratis- Kinderbubbelworkshop van dit jaar staat in het teken van Kinetische kunst, oftewel kunst waar beweging in zit!
De eerste -gratis- Kinderbubbelworkshop van dit jaar staat in het teken van Kinetische kunst, oftewel kunst waar beweging in zit! (Foto: )

Kinderbubbel bij het Pieck: kunst waar beweging in zit

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar gaan onder leiding van Eva de Man een Mobile maken in het thema van Calder. Alexander Calder is een moderne Amerikaanse beeldhouwer en werd beroemd vanwege zijn Mobiles; een lichte beweging van één element van het Mobile zet àlle elementen in beweging!

DRUNEN - Bewegen kun je ook in de Kunstcarrousel. Als gezonde start van dit nieuwe jaar kun je aan de slag met Yoga, supergoed goed voor je zelfvertrouwen, kracht, concentratie en flexibiliteit. Door bewegen en ontspannen te combineren, sta je al na 5 lessen in allerlei houdingen waarvan je nooit gedacht had dat je dat kon! De kunstcarrousel-Yoga wordt gegeven door Petra Zoutendijk op dinsdagmiddagen van 16.15 tot 17.15 uur. Let op, want dit is een andere dag dan je van de Kunstcarrousel gewend bent! Graag tot ziens bij het Pieck met op vrijdag 11 januari de gratis kinderbubbel (16.15-17.15 uur) en vanaf dinsdag 15 januari kinderyoga in de Kunstcarrousel (16.15-17.15 uur). Raadpleeg voor onze andere cursussen en workshops de website: www.hetpieck.nl.

Meer berichten