Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden, feliciteert de buurtbewoner van de maand december Bea van Spijk.
Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden, feliciteert de buurtbewoner van de maand december Bea van Spijk. (Foto: )

Buurtbewoner van de maand: Bea van Spijk

Stichting Buurt Bestuurt Oudheusden reikt elke maand de titel Buurtbewoner van de maand uit. Het jaar 2018 wordt met Bea van Spijk, als buurtbewoner van de maand december, afgesloten.

OUDHEUSDEN -  "Bea zet zich vrijwillig in voor de EHBO, De Zonnebloem, is mantelzorger en kookt driemaal per week voor oudere mensen", aldus Patricia Couwenberg, voorzitter van Buurt Bestuurt Oudheusden. "Daarnaast collecteert zij voor de Brandwondenstichting en staat zij voor menig anderen klaar voor hulp, ook voor Buurt Bestuurt. Zij was ook het brein achter de actie tegen de afvalstoffenheffing. Kortom: een lieve vrouw die het verdient om Buurtbewoner van de maand December te zijn!" Bea was zeer verrast en vereerd met het bezoekje een aangeboden cadeau door Stichting Buurt Bestuurt Oudheusden. Ook in 2019 gaat de stichting door met het eren van goede buurtgenoten. Patricia: "Mensen mogen best een schouderklopje krijgen en in het zonnetje gezet worden voor de hulp die zij, vaak zonder een tegenprestatie, hun medemensen bieden. In Oudheusden word dit zeer zeker gewaardeerd en gelukkig zijn er nog mensen in ons dorpje waar we trots op mogen zijn. Onze wens voor u in het nieuwe jaar is dan ook om een goede Buurtgenoot te zijn voor elkaar. Want waarom moeilijk doen als ook het 'samen' kan?"

Meer berichten