Foto: Voormalig boswachter Frans Kapteijns is zaterdag te gast in de Drunense Deining.

Frans Kapteijns te gast in de Drunense Deining

De winter staat nu echt voor de deur. De tijd van het jaar om het binnen extra gezellig te maken. Maar er zijn ook tal van redenen om de kou te trotseren en naar buiten te gaan. En we kunnen de natuur ook een handje helpen om deze wintermaanden goed door te komen, bijvoorbeeld de diertjes rondom ons huis. Hoe precies? Voormalig boswachter Frans Kapteijns vertelt het graag.

DRUNEN - Kapteijns neemt je op zaterdagochtend 1 december om 11.00 uur tijdens een nieuwe editie van de Drunense Deining in een warme Bibliotheek aan de Rooseveltstraat 32 in Drunen mee in wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft. Frans Kapteijns: "Ik hoop dat mensen door mij de natuur meer gaan waarderen en er ook beter voor gaan zorgen. En dat is niet alleen een kwestie van afval in de prullenbak gooien en lid worden van Natuurmonumenten! Ook in de eigen achtertuin kan men een substantiële bijdrage leveren aan natuurbehoud in Nederland."
Deelname aan deze activiteit is voor iedereen gratis en de koffie staat weer klaar! Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekheusden.nl.

Meer berichten