Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster, bekend van dagblad 'Trouw' en van haar succesvolle kookboeken 'Zonder pakjes en zakjes'.
Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster, bekend van dagblad 'Trouw' en van haar succesvolle kookboeken 'Zonder pakjes en zakjes'. (Foto: )

Koken zonder pakjes en zakjes met Karin Luiten

Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster, bekend van dagblad 'Trouw' en van haar succesvolle kookboeken 'Zonder pakjes en zakjes'. Op maandagavond 12 november om 20.00 uur is zij te gast in de bibliotheek van Vlijmen.

VLIJMEN - Het belooft een vrolijke, interactieve avond te worden waar we het uitgebreid gaan hebben over pakjes en zakjes. Wat valt daar eigenlijk precies onder, en wat is er mis mee? Maar ook: wat is het alternatief? Hoe kun je lekker en gezond leven zonder al te veel gedoe? Ook diverse gezondheidshypes komen aan bod, van diëten tot detoxen, van glutenvrij tot koolhydraatarm, van zout tot suiker. Voor wie nu eindelijk eens wil weten hoe het precies allemaal zit, om daarna vol nieuwe inspiratie zelf de keuken in te duiken. Na afloop is Boekhandel Sikkers uit Drunen aanwezig voor boekverkoop en Karin zal haar boeken graag signeren. Toegang tot de lezing kost 5 euro voor leden en 7,50 euro voor niet leden. Kaarten reserveren is mogelijk via www.bibliotheekheusden.nl.

Meer berichten