Dit jaar zijn er weer veel angstaanjagende locaties waar de kinderen langslopen en naar binnen mogen.
Dit jaar zijn er weer veel angstaanjagende locaties waar de kinderen langslopen en naar binnen mogen.

Halloween griezeltocht in hartje Heusden

In Heusden-Vesting wordt op zaterdag 27 oktober voor de 6e keer een Halloween Griezeltocht gehouden. Na het succes van het afgelopen jaar waar maar liefst 127 kinderen meeliepen, zijn de verwachtingen hooggespannen.

HEUSDEN - Dit jaar zijn er weer veel angstaanjagende locaties waar de kinderen langslopen en naar binnen mogen. Ook zijn er diverse huizen waar aangebeld mag worden voor 'Trick or Treat' en er lopen duistere figuren rond. Het belooft nog spannender te worden dan voorgaande jaren... Voor de kids die het te spannend vinden, is er een iets minder 'enge' versie.
De eerste groep vertrekt om 19.00 uur vanaf de Kerkstraat in Heusden (achter Café Concordia). Dresscode: Scary (ook voor ouders). Kosten: 5 euro per kind. Aanmelden kan via activiteitencomiteheusden@hotmail.com. Na inschrijving ontvang je een bevestiging inclusief de starttijd van je groep. Op zaterdagavond ontvang je de route. Na de Griezeltocht is er een afsluitende Halloweenparty. Voor deze tocht is de organisatie nog op zoek naar locatie's met figuranten, of voor de 'Trick or Treat'.

Meer berichten