Puk en haar vriendinnetjes werden opgehaald in een roze limousine.
Puk en haar vriendinnetjes werden opgehaald in een roze limousine.

Bossche Pim en Puk krijgen droomdag van Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven. Wist u dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in 's-Hertogenbosch.

REGIO - Zo ook Pim en Puk. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, hebben Pim en Puk al veel meegemaakt in hun korte leventjes. Pim is groot fan van het spel Fortnite en van vlogger Dylan Haegens, Puk haar droom is om te mogen paard rijden met vriendinnen. De broer en zus hebben allebei een eigen droomdag gehad van Dream4Kids. Hier zijn al hun dromen werkelijkheid geworden. Bij de eerste activiteit krijgt Pim een voetbalclinic van profvoetballer Nicky Kuipers, Puk mag op haar beurt paardrijden met haar vriendinnetjes. Hierna is het tijd om gezamenlijk te lunchen en enthousiast verhalen uit te wisselen. Na de heerlijke lunch wordt Puk verwend met een fantastische shopmiddag bij de CoolCat in Den Bosch, waar ze met een personal shopper de leukste outfits mag uitzoeken. Pim mag Fortnite spelen met de beste speler van Nederland, Svennoss! Dit was nog niet alles, want Pim en Puk krijgen óók nog eens een meet and greet met hun favoriete vlogger: Dylan Haegens!

Dream4Kids
Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! 'Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. Met name Manege de Groote Wielen, Nicky Kuipers, Tim Goossens en FietsenopFietsen.

Meer berichten