De Thee-borrel is bij De Rustende Jager aan het fiets/wandelpad in de bossen.
De Thee-borrel is bij De Rustende Jager aan het fiets/wandelpad in de bossen. (Foto: )

Thee-borrel voor alle alleenstaanden

Op zaterdag 6 oktober wordt alweer voor de zesde keer - altijd de eerste zaterdag van de maand - wordt er tussen 16.00 en 18.00 uur een Thee-borrel gehouden voor alle alleenstaanden. Ditmaal in De Rustende Jager aan de Oude Bosschebaan 11 in Biezenmortel.

REGIO - Iedereen die zich eenzaam of alleen voelt of gewoon gezelligheid zoekt is van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie / thee of een ander drankje kun je dan gezellig wat kletsen, van gedachten wisselen en ideeën naar voren brengen of informatie inwinnen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers ongedwongen een gezellige tijd hebben als groep door bij elkaar te komen. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Als je zin hebt kun je ook bekijken of je samen een keer met iemand naar de film kunt gaan, een concert kunt bijwonen of gewoon een keer gaan winkelen.
De Thee-borrel is bij De Rustende Jager aan het fiets/wandelpad in de bossen. De weersverwachtingen zijn redelijk. De organisatie hoopt natuurlijk op fiets- en terrasweer! Mocht het weer toch tegenzitten, dan biedt de gezellige serre van dit etablissement een geweldige plek waar het ook goed vertoeven is. Je bent van harte welkom. Breng gerust iemand mee voor wie het ook leuk kan zijn! Neem voor meer info contact op met Adri Faro op 06-22229811.

Meer berichten