Op dinsdag 18 september verzorgt Dream4Kids een informatieavond in Rosmalen. Hier wordt uitgelegd wat het betekent om vrijwilliger te worden.
Op dinsdag 18 september verzorgt Dream4Kids een informatieavond in Rosmalen. Hier wordt uitgelegd wat het betekent om vrijwilliger te worden. (Foto: )

Help dromen uitkomen met Dream4Kids

Het is altijd een mooi moment wanneer een droom werkelijkheid wordt. Maar het is nog mooier als jij diegene bent die dromen laat uitkomen. Kom naar de informatieavond van Dream4Kids en vervul een droom van een getraumatiseerd kind bij jou in de buurt.

REGIO - Op dinsdag 18 september, om 19.30 uur, organiseert Dream4Kids een informatieavond in Rosmalen. Hier wordt uitgelegd wat het betekent om vrijwilliger te worden en hoe je (in een tweetal) een droom van A tot Z kunt organiseren. De informatieavond is geheel vrijblijvend. Voel je je aangesproken? Meld je snel aan via info@dream4kids.nl t.a.v. Eefje van Grinsven. Kijk voor meer informatie op http://www.dream4kids.nl.

Over Dream4Kids
Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. De droomdag is onderdeel van hun behandelplan. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Door het vervullen van hun mooiste dromen streeft Dream4Kids ernaar deze kinderen weer de moed en energie te geven om in de toekomst te geloven.

Meer berichten