Roparunteam 4Them staat op zaterdag 19 mei in Parijs voor de zevende keer aan de start van werelds langste non-stop estafetteloop: de Roparun. Het team roept iedereen op het komende Pinksterweekend ook in actie te komen voor dit goede doel!
Roparunteam 4Them staat op zaterdag 19 mei in Parijs voor de zevende keer aan de start van werelds langste non-stop estafetteloop: de Roparun. Het team roept iedereen op het komende Pinksterweekend ook in actie te komen voor dit goede doel!

Ludieke actie Roparunteam 4Them

Zaterdag 19 mei om 07.30 uur vertrekt Roparunteam 4Them vanuit teamhonk Café den Braai in Vlijmen richting Parijs om daar om 18.06 uur voor de 7de keer aan de start te staan aan werelds langste non-stop estafetteloop.

VLIJMEN - Zaterdag 5 mei heeft een delegatie van het team het grootste gedeelte van de route verkend. "We liggen mooi op schema" vertelt Mariëlle Rijken, de Teamcaptain van dit mooie team. "We hebben nog wat kleine aanpassingen moeten doen maar ook deze zijn nu onder controle. Maandagavond 14 mei zit het team nog eenmaal bij elkaar en worden de laatste details besproken" licht Mariëlle toe.

Op naar de 100.000

De afgelopen 6 jaar heeft Roparunteam 4Them vaak van zich doen spreken. Diverse evenementen hebben zij georganiseerd en dat met groots succes. "Ook zijn wij blij met de ondernemers uit de regio, want mede door hen en zeker ook die mensen die op onze feesten en andere events zijn geweest hebben we de afgelopen jaren meer dan 83.000 euro opgehaald en zijn we achter de schermen druk bezig om dit jaar de grens van 100.000 euro te passeren", vertelt penningmeester Peter Driesprong enthousiast.

Evenementen

Om deze magische grens te passeren is Roparunteam 4Them heel het jaar druk bezig met diverse activiteiten en evenementen. Van kerstollen verkopen tijdens het Dickens Festijn, tot het organiseren van Mini Roparuns op scholen. Dit alles om de steun te geven aan kankerpatiënten en hun naasten tijdens een zware periode met veel onzekerheid.

Op de website van Roparunteam 4Them (www.4-them.nl) is het mogelijk je in te schrijven voor een geweldig en ludiek event. Roparunteam 4Them roept iedereen op om ook in beweging te komen tijdens het Pinksterweekend van 19 tot en met 21 mei. Ren, wandel, fiets, roei, ruiter of zwem een afstand waar jij je prettig bij voelt.

Je schrijft je van te voren in en stort een bedrag van 10 euro. Tijdens het Pinksterweekend ga jij je eigen event doen en stuurt een bewijs hiervan naar info@4-them.nl, of plaats een leuke foto op de Facebookpagina van Roparunteam ForThem. Als waardering ontvang jij een mooie medaille als aandenken.

"Afstand is voor ons onbelangrijk, iedereen moet aan dit event meekunnen doen, van groot tot klein. Het gaat erom dat je zelf lekker in beweging bent en het je een goed gevoel geeft dat je je medemens steunt"; vertelt Arno Bouman, loper en initiatiefnemer van dit voor iedereen toegankelijk evenement. Wees een extra steuntje in de rug en doe gewoon mee!

Meer berichten